Οχι άλλο facebook!!

Written by  on January 6, 2012 

έλεος, δε μπορώ άλλο πια να βλέπω όλους να χρησιμοποιούν το fb για οτιδήποτε κάνουν διαδικτυακά. τελευταία κρούσματα είναι οι αεροπορικές εταιρειες που ότι διαγωνισμό κάνουν πλέον τον εκτελούν μέσω της σελίδας τους στο fb. δεν έχω ρε παπάρες λογαριασμό εκεί και ούτε γουστάρω να ανοίξω. εσείς χάνετε.

πέρα του ότι υπάρχουν κολλημένοι σαν και εμένα, μη ξεχνάμε ότι αρκετά εταιρικά firewall μπλοκάρουν τη πρόσβαση εκεί, επομένως  αποκλείουν ένα μεγάλο κοινό που εργάζεται, και επομένως είναι στο “target group” που κυνηγάνε οι εν λόγω εταιρείες…  (αρχίζω και μιλάω σα μαρκετίστας αλλα μάλλον δε σκέφτομαι σα και αυτούς..)  πλέον ότι μαλακία διαγωνισμό βρω που θέλω να συμμετάσχω τυχαίνει να είναι στο fb.

χεστηκα. εσείς που δουλεύετε με κόσμο που κυκλοφορεί έξω χάνετε  και κερδίζει ο ……καναπές. σκεφτείτε ότι άνθρωποι που είναι στο fb πιθανόν ενδιαφέρονται πιο πολύ για τη κατάσταση της σελίδας τους εκεί, παρά για την ίδια την ιδέα του ταξιδιού ή του να κάνουν κάτι. καλά, αυτό το τελευταίο είναι υποθετικό, αλλά φαντάζομαι, υπάρχουν και τέτοιες ανίατες περιπτωσεις…

 

τεσπά, επιμένω…

σβήστο ντε.. Delete Facebook Account

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php